
ISO 22000
Norma je zaměřená na bezpečnost potravin. Naplnění požadavků normy je velkým přínosem. Jde o určení vašeho zaměření a určení kritických bodů a rizik. Zde je na společnosti zvážení investic ne do samotné certifikace, ale do vlastního systému a rizik. Normy řady 22000 se vytváří v odborné komisy TC34/SC17, která zahrnuje všechny odborníky z celého světa a snaží se v normě nastavit ty nejlepší znalosti. Proto se snažíme k normě 22000 většinou používat ještě další normu jako návod.
· ISO 22000: 2005 obsahuje obecné pokyny pro řízení bezpečnosti potravin .
· ISO 22004: 2014 poskytuje obecné rady o uplatňování ISO 22000
· ISO 22005: 2007 se zaměřuje na sledovatelnosti v krmivovém a potravinovém řetězci
· ISO / TS 22002-1: 2009 obsahuje specifické předpoklady k výrobě potravin
· ISO / TS 22002-2: 2013 obsahuje zvláštní požadavky pro stravování
· ISO / TS 22002-3: 2011 obsahuje zvláštní požadavky pro zemědělství
· ISO / TS 22002-4: 2013 obsahuje zvláštní požadavky pro balení potravin výrobu
· ISO / TS 22003: 2013 poskytuje návod k auditu a certifikačních orgánů
Chcete společně uvařit vaši kuchařku na snížení rizik a snížit případné problémy? Zavolejte, my se rádi budeme podílet na Vašich systémech.